Virbac Pronefra

Od 2.400,00 RSD

Virbac Pronefra je ukusna oralna mešavina zasnovana na kombinovanim efektima pet specifičnih sastojaka (kalcijum karbonat, magnezijum karbonat, hitozan i morski oligopeptidi) koja se koristi pri lečenju problema sa bubrezima.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , , ,

Opis

Kalcijum karbonat i magnezijum karbonat pomažu u vezivanju fosfata u gastrointestinalnom traktu, smanjujući njegovu dostupnost.
Hitozan pomaže u vezivanju urea-toksina u gastrointestinalnom traktu.
Morski oligopeptidi doprinose uravnoteženom krvnom pritisku.

Virbac Pronefra PSI

Virbac Pronefra je veoma pogodan za pse. Nažalost, postoji mnogo pasa koji pate od zatajenja bubrega. Virbac Pronefra je tu da podrži vašeg četvoronožnog prijatelja.

Virbac Pronefra Mačke

Virbac Pronefra je takođe pogodan za mačke. Pogledajte naše informacije o dozama u nastavku da biste saznali koja je veličina prava za vašeg ljubimca.

Moć Pronefre

Ograničava dostupnost fosfata
Vezuje toksine u bubrezima
Podržava i održava normalnu strukturu bubrega
Pronefra doprinosi uravnoteženom krvnom pritisku

Doziranje
Pronefra se može preliti preko hrane ili se može dati direktno u usta dok se koristi špric. Uključen je špric. Ovaj špric je zasnovan na telesnoj težini mačke ili psa i omogućava lako i ispravno doziranje. Promućkajte pre upotrebe.

60ml: Pogodno za mačke i male pse do 5 kg. Mačkama se može dati 1 ml na 4 kg telesne težine, dva puta dnevno. Malim psima se može dati 1 ml na 5 kg telesne težine, dva puta dnevno. Doziranje se mora pretvoriti kada je vaš ljubimac lakši.

180ml: Pogodno za veće pse od 5 kg. Psima se može dati 1 ml na 5 kg telesne težine, dva puta dnevno.

Posledice
Pronefra možda nije pogodna za neke starije životinje ili životinje koje su podvrgnute medicinskom lečenju zbog specifične gastrointestinalne osetljivosti. U slučaju regurgitacije, preporučenu dozu treba privremeno smanjiti na nekoliko dana. U slučaju upornih problema sa regurgitacijom treba potražiti savet veterinara.

Sastav
Rafinisana biljna ulja (maslinovo i kokosovo), meso i životinjski derivati (perad), kalcijum karbonat (3,6%), hidrolizat ribljih proteina (1,9%), magnezijum karbonat (1%), hitozan (1%) i polioksietilen (20) sorbitan monooleat: 4900 mg.

Analitički sastojci
Sirova ulja i masti 77,9%, sirovi proteini 7,6%, sirovi pepeo 4,7%, sirova vlakna 0,33%.

Virbac Pronefra

Dodatne informacije

Pakovanje

180ml, 60ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Virbac Pronefra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh