Uslovi korišćenja

Politika privatnosti, reklamacije i uslovi korišćenja

Osnovni podaci o firmi

Naziv: PVC BG 011
PIB:   111053422
Matični broj: 65158841
Šifra delatnosti: 4773
Pun naziv: Leila Eminović Preduzetnik VETERINARSKA APOTEKA PVC BG 011 Beograd
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10ž, 11070 Novi Beograd
Delatnost: Trgovina na malo farmaceutskim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama – apotekama

webshop@petvetcare.rs
011.31.31.258
www.pvcb.rs

Politika privatnosti

U ime našeg PVC BG 011 (u daljem tekstu PVCB WEBSHOP) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni PVCB WEBSHOP-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

PVCB WEBSHOP može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Korisnički servis

Za slučaj informisanosti o narudžbini, reklamacije ili otkaza narudžbine, možete nas kontakrirati putem telefona, adrese ili emaila navedenih u osnovnim podacima o firmi

Prikaz artikala u prodavnici

Prikaz artikli u PVCB WEBSHOP-a odgovara stvarnom proizvodu. U slučaju proizvoda koji imaju više opcija za veličinu pakovanja, moguće je da slika predstavlja samo jedno pakovanje.  
Takođe je moguće da slika ne bude identična u slučaju promene pakovanja od strane proizvođača, kom prilikom ispravka nije na vreme poslata PVCB WEBSHOP-u. I u ovom slučaju sve ostale karakteristike, sastav i cena odgovaraju stvarnom proizodu. 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Reklamacije

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 11 3131258, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail webshop@petvetcare.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, PVCB WEBSHOP  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, AmericanExpress i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Dostava

Dostava kupljenih artikala se vrši putem kurirske službe – D Express.
Kurirska služba u slučaju neuspele dostave, na adresi ostavlja potvrdu o pokušaju dostave u kojoj će biti navedeni kontakt podaci i vreme pokušaja isporuke. Nakon dva pokušaja dostave i neuspelog uručenja, pošiljka se vraća pošiljaocu.

Prilikom uručenja pošiljke primopredaja se vrši bez utvrđivanja sadržaja samog paketa, ukoliko je transportna ambalaža neoštećena, kurirska služba smatra da je pošiljka isporučena u ispravnom stanju.

Isporuke pošiljaka se vrši svakog radnog dana u period od 08 – 17h.

Cena dostave je 190 dinara za pošiljke čija ukupna vrednost ne prelazi 3.500 dinara. Za pošiljke čija je vrednost preko 3.500 dinara, dostava je besplatna.

Vreme isporuke je 2-5 radnih dana.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji PVCB WEBSHOP povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. PVCB WEBSHOP će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. PVCB WEBSHOP nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Izjava o PDV-u

Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.

Idi na vrh