Trovet Hypoallergenic Cat konzerva Konjetina 200g

400,00 RSD

Kompletna i lako svarljiva dijeta za mačke.Posebna hranljiva svrha:smanjenje sastojaka i intolerancije na hranu,Osnovne hranljive karakteristike:jedan odabran izvor proteina(konjetina) i ugljenih hidrata(pirinač).

Šifra proizvoda: 1126 Kategorije: ,

Opis

Hipoalergenska dijeta zasnovana na jednoj vrsti proteina i ugljenim hidratima iz jednog izvora (meso zeca i pirinač). Sprečava imunološke reakcije (alergija na hranu) ili ne-imunološke reakcije (intolerancije na hranu) kao što su probavne smetnje (dijareja, povraćanje). Prelazak na hipoalergenu ishranu pomoći će vašem ljubimcu da postepeno prestane da pati od simptoma poput svraba i sprečava sekundarne lezije kože uzrokovane grebanjem, trljanjem i grizenjem. Sadrži sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama.
Sastojci koji mogu izazvati alergijsku reakciju svedeni su na minimum u hipoalergijskim dijetama. Sve hipoalergijske dijete TROVET zasnovane su na jednom izvoru (životinjskog) proteina i jednom izvoru ugljenih hidrata i sadrže sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama. Dodavanje vitaminsko-mineralne mešavine nije potrebno. Sve varijante dijetetske hrane TROVET sa hipoalergenom hranom mogu se davati doživotno.
Uputstvo za hranjenje:Trovet se u početku daje tokom perioda od 3-8 nedelja. Kada simptomi preosetljivosti nestanu, TROVET (meso zeca) se takođe može koristiti kao kompletna dijetalna hrana. Važno je striktno slediti uputstva za upotrebu ove dijete.

Sastav: konjetina, krompir,suncokretovo ulje,minerali maslinovo ulje.Ne sadrži veštačke arome,ukuse i mirise. Analitički sastav: vlaga 85%, belančevine 6,5%, masti 4,2%, pepeo 1,6%, vlakna 1%, kalcijum 0,28%, fosfor 0,17% natrijum 0,16%, kalijum 0,15%.Dodaci:Nutritivni dodaci/kg:Vitamin A(3a672a)2025IU,Vitamin D3(3a771)136IU, VitaminE(3a700)10mg,Zn(3b605)20mg,Cu(3b405)1mg

Trovet Hypoallergenic Cat konzerva Konjetina 200g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Trovet Hypoallergenic Cat konzerva Konjetina 200g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh