Trovet Hypoallergenic Cat Jagnjetina konzerva 200 g

400,00 RSD

Kompletna i lako svarljiva dijeta za mačke.Posebna hranljiva svrha:smanjenje sastojaka i intolerancije na hranu.Osnovne hranljive karakteristike:jedan odabran izvor proteina(jagnjetina) i ugljenih hidrata(pirinač).

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1131 Kategorije: ,

Opis

Hipoalergenska dijeta zasnovana na jednoj vrsti proteina i ugljenim hidratima iz jednog izvora (meso zeca i pirinač). Sprečava imunološke reakcije (alergija na hranu) ili ne-imunološke reakcije (intolerancije na hranu) kao što su probavne smetnje (dijareja, povraćanje). Prelazak na hipoalergenu ishranu pomoći će vašem ljubimcu da postepeno prestane da pati od simptoma poput svraba i sprečava sekundarne lezije kože uzrokovane grebanjem, trljanjem i grizenjem. Sadrži sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama.
Sastojci koji mogu izazvati alergijsku reakciju svedeni su na minimum u hipoalergijskim dijetama. Sve hipoalergijske dijete TROVET zasnovane su na jednom izvoru (životinjskog) proteina i jednom izvoru ugljenih hidrata i sadrže sve neophodne hranljive sastojke u optimalnim količinama. Dodavanje vitaminsko-mineralne mešavine nije potrebno. Sve varijante dijetetske hrane TROVET sa hipoalergenom hranom mogu se davati doživotno.
Uputstvo za hranjenje:
Trovet se u početku daje tokom perioda od 3-8 nedelja. Kada simptomi preosetljivosti nestanu, TROVET (meso zeca) se takođe može koristiti kao kompletna dijetalna hrana. Važno je striktno slediti uputstva za upotrebu ove dijete.

Sastav: jagnjetina, pirinač, suncokretovo ulje, maslinovo ulje, minerali. Analitički sastav::vlaga 84%, protein 5,5%, masti 4,2%, pepeo 1,8%, vlakna 1%, kalcijum 0,38%, fosfor 0,25%, natrijum 0.,21%, kalijum 0.12%.Dodaci:Nutritivni dodaci/kg: Vitamin A(3a672a) 1200 IU,Vitamin D3(3a671) 127 IU,Vitamin E(3a700)60mg,Zn(3b605)15mg,Mn(3b503)3mg,Cu(3b405)1mg,I(3b202)0,5mg,Taurin 1500mg. Ne sadrži veštačke arome,boje i mirise.Uputstvo za hranjenje:pogledati tabelu.

Trovet Hypoallergenic Cat Jagnjetina konzerva 200 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Trovet Hypoallergenic Cat Jagnjetina konzerva 200 g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh