PROTEXIN Cobalaplex tablete za pse i mačke – 60 tableta

1.600,00 RSD

ROTEXIN Cobalaplex tablete za pse i mačke podržavaju normalan nivo kobalamina i folata u serumu kod pasa i mačaka.

Cobalaplex je dizajniran da pomogne u održavanju normalnog nivoa kobalamina u serumu (vitamin B12) i folata (vitamin B9) kod pasa i mačaka, pomažući im da uživaju u srećnom, zdravom životu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 884x4 Kategorije: , , ,

Opis

Sastojci

  • Kobalamin (vitamin B12)
  • Kobalamin je vitamin rastvorljiv u vodi koji igra važnu ulogu u mnogim fiziološkim procesima, uključujući ćelijski metabolizam, sintezu DNK, metabolizam aminokiselina, metabolizam masnih kiselina i stvaranje eritrocita.
  • Folna kiselina (vitamin B9)
  • Folna kiselina je sintetički oblik folata, još jednog važnog vitamina B rastvorljivog u vodi koji je od suštinskog značaja za sintezu i obnavljanje DNK, igrajući tako ključnu ulogu u podeli i rastu ćelija. Kao rezultat, proliferirajuće ćelije kao što su eritrociti, leukociti i enterociti imaju visoku potrebu za folnom kiselinom.
  • Preplek® prebiotici
  • Prebiotička kombinacija frukto-oligosaharida (FOS) i bagrema (arapska guma), koja pomaže u podršci zdravoj gastrointestinalnoj mikrobioti i tako pomaže u održavanju optimalnog nivoa folata i kobalamina u serumu.
  • Veštačka aroma piletine – da bi se poboljšala ukusnost i usklađenost, bez ikakvih briga za životinje sa alergijama na hranu ili netolerancijom.

Kapsule se mogu dati cele ili otvoriti, a ukusni sadržaj posuti po hrani. Cobalaplex je dostupan u pakovanju od 60 kapsula.

PROTEXIN Cobalaplex tablete za pse i mačke – 60 tableta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PROTEXIN Cobalaplex tablete za pse i mačke – 60 tableta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh