Platinum Fit Click-Bits Chicken and Lamb 300g (poslastice u obliku malih zalogaja za sve uzraste, ukus piletina i jagnjetina)

700,00 RSD

Zdrave sočne poslastice u obliku malih zalogaja namenjene ishrani pasa svih uzrasta i rasa sa 76% svežeg pilećeg i jagnjećeg mesa.
Zdrave poslastice sa malim procentom masnoće pogodne kao nagrada pri dresuri psa ili kao užina, namenjene su psima svih uzrasta i rasa. Ne sadrže nepoželjne aditive koji opterećuju organizam

Šifra proizvoda: 462 Kategorije: ,

Opis

Kao i PLATINUM kompletna hrana PLATINUM Click bits sa piletinom i jagnjetinom sadrže samo visokokvalitetne sastojke koji su pogodni i za ljudsku ishranu:

• 76% svežeg pilećeg i jagnjećeg mesa
• Pirinač kao izvor visoko kvalitetnih ugljenih hidrata
• Ekstrakt zelenousne školjke i razno hranljivo bilje

Kuvane u sopstvenom soku mesa, lagano sušene i formirane u male komade. Sa 18% vlage u sebi PLATINUM Click bits su sočni i ukusni zalogaji. Vaš pas će ih voleti. Ne sadrže genetski modifikovane sastojke.

Platinum Fit Click-Bits Chicken and Lamb 300g (poslastice u obliku malih zalogaja za sve uzraste, ukus piletina i jagnjetina)

Dodatne informacije

Pakovanje

300g

Proizvođač

Platinum Natural Pet Food and Care

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Platinum Fit Click-Bits Chicken and Lamb 300g (poslastice u obliku malih zalogaja za sve uzraste, ukus piletina i jagnjetina)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh