Mervue CardioCare – 30 ml

900,00 RSD

Mervue CardioCare preparat u gelu za pse – 30 ml

Kardiovaskularna oboljenja jedan su od najčešćih problema kod ljubimaca, a kongestivna srčana insuficijencija se javlja čak kod 20-40% pasa.

Nastavite sa kupovinom Šifra proizvoda: 2099 Kategorije: ,

Opis

ZA KARDIOVASKULARNO ZDRAVLJE PASA

Više od 75% starijih pasa ima bar neku formu srčanog oboljenja. Nekoliko faktora utiče na nastanak ovih bolesti: rasna predispozicija, pol, starost, telesna kondicija. Hronična bolest srčanih zalistaka se češće javlja kod malih rasa pasa, a oboljenja srčanog mišića kod srednjih i velikih rasa

Kardiovaskularna oboljenja jedan su od najčešćih problema kod ljubimaca, a kongestivna srčana insuficijencija se javlja čak kod 20-40% pasa. Srčana oboljenja dovode do slabljenja funkcije samog srca. Za posledicu srce nema snage da pumpa dovoljno krvi u tkiva i da ih snabdeva kiseonikom i drugim hranjivim materijama.

Zdravlje srca vašeg ljubimca je esencijalno za kvalitet njegovog života. Od izuzetnog je značaja obratiti pažnju na preventivu srčanih bolesti ili upotpuniti terapiju suplementima koji utiču na bolji rad srca.

Kada se jednom ustanove problemi sa radom srca važno je znati da će ova vrsta oboljenja biti prisutna do kraja života i iz tog razloga je Co-Q10 Cardio Care od izuzetne važnosti za dugoročno kardiovaskularno zdravlje pasa.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Hraniti na osnovu količine istaknute u tabeli svakodnevno 14 dana. Posle 14 dana konsultujte veterinara.

Mervue CardioCare – 30 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mervue CardioCare – 30 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh