ICF Clorexyderm Shampoo 4% -250 ml

1.600,00 RSD

Clorexyderm  šampon 4% je antiseptični šampon za pse i mačke, koji sadrži 4 % hlorheksidin diglukonata.

Šifra proizvoda: 963 Kategorije: , , ,

Opis

Sastav: Hlorheksidin-diglukonat 4 %, isodecil alkohol etoksilat, propilen glikol, glicerin, dimetilalkiloksid, lanolin etoksilirani, hidroksietilceluloza, parfem, dejonizovana voda.

Osobine:
Clorexyderm  šampon 4% je antiseptični šampon za pse i mačke, koji sadrži 4 % hlorheksidin diglukonata. Koristi se u veterinarsko – higijenske svrhe za sprečavanje delovanja štetnih mikroorganizama i gljivica na koži i dlaci. Supstanca ima širok spektar biocidnog delovanja i odavno se koristi u ljudskoj i veterinarskoj medicini. Clorexyderm  šampon 4% ima jako dezinfekcijsko dejstvo, a koristi se za pranje i dezinfekciju kože i dlake pasa i mačaka.

Uputstvo za upotrebu:
Dlaku psa ili mačke temeljno navlažiti mlakom vodom. U skladu sa uputstvom, malu količinu koncentrovanog ili razređenog šampona dobro utrljati po celoj dlaci, da se razvije pena. Koncentrovani šampon isprati nakon 5-10 min. Upotrebljavati na svaka 2-3 dana, u trajanju 3-4 nedelje.

Doze:
Psi male veličine i mačke: do 15 ml
Psi srednje veličine: do 30 ml
Veliki psi : do 50 ml.

Kašičica = 5 ml.
Kašika = 15 ml.

Mere opreza:
Tokom primene je zabranjeno pušenje, uzimanje hrane i vode. Istovremena upotreba sa nekim spoljnim antiparazitikom nije preporučljiva. Za upotrebu kod životinja u laktaciji , graviditetu, mladih, bolesnih i životinja u rekonvalescenciji je potrebno posavetovati se sa veterinarom.

Izbegavati kontakt sa očima. Ako proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah obilno ispirati vodom najmanje 15 min. Ako proizvod dospe u usnu šupljinu ne izazivati povraćanje. Usnu šupljinu isprati vodom i potražiti savet lekara.

ICF Clorexyderm Shampoo 4% -250 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ICF Clorexyderm Shampoo 4% -250 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh