HEPATO PHARMA 55 ml

2.000,00 RSD

HEPATO PHARMA Prirodni biljni ekstrakti i morske alge, sa L-metioninom, holinom i inozitolom za najbolju apsorpciju. Njegov mehanizam delovanja stimuliše lučenje žuči, ima antioksidantno dejstvo, deluje protiv slobodnih radikala, utiče na detoksikaciju jetre, crevnog i bubrežnog ekstracelularnog matriksa.

Šifra proizvoda: 2810 Kategorije: , , ,

Opis

Opis

Prirodni proizvod za lečenje bolesti jetre. Njegov sastav dopunjuje delovanje L – metionina mnogim drugim sastojcima (biljke, alge i vitamini). JT Pharma proizvodi i kapsule i tečne oblike (na tržištu ih nema mnogo): To je jedinstvena kombinacija sastojaka.

Kada se koristi?

  • Za sve vrste problema sa jetrom (sa posebnim naglaskom na žučne probleme), intestinalne i bubrežne probleme
  • Akutna i hronična insuficijencija jetre
  • Inflamatorni procesi jetre
  • Intoksikacija

Trajanje tretmana

Trajanje će zavisiti od rezultata analiza krvi i njihovih vrednosti (transaminaze i ostalo).

SASTAV

Svaki ml sadrži:

Sikavica (Silibin e Isosilibin 50%,
Silihristin 25%, silidianin 25%) 100mg
Boldo 25 mg
Maslačak 50 mg
Artičoka (Cinara c.scolimus) 50 mg
Ortosifon 25 mg
L- metionin 50 mg
Holin 50 mg
Inozitol 50 mg
Spirulina (fenilalanin/C-fikocijanin) …. 125 mg

OSOBINE

HEPATO PHARMA Prirodni biljni ekstrakti i morske alge, sa L-metioninom, holinom i inozitolom za najbolju apsorpciju. Njegov mehanizam delovanja stimuliše lučenje žuči, ima antioksidantno dejstvo, deluje protiv slobodnih radikala, utiče na detoksikaciju jetre, crevnog i bubrežnog ekstracelularnog matriksa.

KARAKTERISTIKE

L-metionin
Neophodna aminokiselina uključena u sintezu cisteina, karnitina, taurina, lecitina i fosfolipida. Zahvaljujući detoksikaciji teških metala uz pomoć sumpora, deluje antioksidativno deaktivacijom slobodnih radikala. I inozitol i holin imaju lipotropni efekat, pomažući da se masnoće ne akumuliraju u jetri.
Reguliše snabdevanje glutationom, smanjuje proizvodnju histamina i pomaže sintezu kolagena i ribonukleinske kiseline.

Cinara
Cinara cardunculus (sikavica) i Cinara cardunculus scolimus (artičoka), sadrži cinarin koji ima lipotropno, holeretsko i diuretičko dejstvo.
Ekstrakt semena Cinare cardunculus sadrži 80% silimarina. Polovinu silibina i izosilibina, 25% silihristina i 25% sildijanina.

Boldo
Sadrži više od 20 alkaloida, uglavnom boldina, koji ima holeretsko i holagogno dejstvo. Takođe ima katehine sa hepatoprotektivnim, hepatotoničnim dejstvom, štiti želudac i sprečava tonikom, štiti želudac i sprečava halitozu i ima diuretička svojstva.

Ortosifon
Veoma bogat flavonoidima sa holeretičkim delovanjem, antioksidativnim, diuretičkim i drenažnim svojstvima. Takođe ima antiinflamatorno dejstvo i eliminiše kamence iz žuči i bubrega.

Maslačak
Hepatorenalni depurativ kao holeretik, eliminiše kamence iz žuči i bubrega, ima depurifikaciono i detoksikaciono dejstvo kroz diurezu.

Spirulina
Zeleno-plave morske alge sadrže c-fikocijanine, inhibiraju Inos, cox 2, nitrate, PGE prostaglandine i faktor nekroze tumora-alfa a-TNF.

DOZIRANJE I PRIMENA

Psi i mačke: 1 ml na 5 kg težine, 1 ml = 16 kapi
Životinje moraju imati stalni pristup vodi

PAKOVANJE

Kutija sa bočicom sa kapaljkom od 55 ml i špricem za doziranje

HEPATO PHARMA 55 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HEPATO PHARMA 55 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh