Dermoscent PYO Clean Shampoo – 200ml

1.500,00 RSD

Šampon za osetljivu kožu pasa i mačaka.
Prečišćavajući šampon za poboljšanu kontrolu kožnih infekcija.
Nastavite sa kupovinom Šifra proizvoda: 343 Kategorije: , , ,

Opis

PYOclean šampon je pročišćavajući šampon namenjen optimizaciji upravljanja ponovljenim infekcijama kože. Njegova koncentrovana formula bogata esencijalnim masnim kiselinama (omega 3 i 6), ekstrahovana iz biljaka i prirodnog antimikrobnog kompleksa PhitoC-2, posebno je dizajnirana za pse i mačke (fiziološki pH). PYOclean® šampon nema dodatni miris i predstavlja komplementarno rešenje namenjeno:
  • Nežno se čisti zahvaljujući svojoj podlozi za čišćenje visoke tolerancije bez sapuna
  • Pročistiti bez iritacije ili isušivanja kože
  • Vratiti ravnotežu kožne flore
Uputstvo za upotrebu:
  • Nanesite šampon na kaput životinje koji je prethodno navlažen mlakom vodom. Masirajte kako biste postigli dobar volumen pene po celom telu životinje. Ostavite da deluje najmanje dva minuta. Zatim temeljno isperite i osušite životinju.
  • Ovaj šampon posebno dizajniran za osetljivu životinjsku kožu, može se koristiti jednom do nekoliko puta nedeljno.
Sastav:
PYOclean šampon sadrži ulje konoplje, bogato esencijalnim masnim kiselinama (Ō 3 i 6), u kombinaciji sa esencijalnim uljima origana i manuke, propolisa i meda. Njegova baza za čišćenje je formulisana sa lipoaminoacidima iz zelenih jabuka i lako se razgrađuje u okolini.
Saveti:
  • U slučaju infekcije, PYOcleanšampon se može koristiti u kombinaciji sa lekovitim šamponima za ublažavanje kožne suvoće koju potencijalno može prouzrokovati ili koristiti samostalno između ponovljenih epizoda infekcije
  • Komplementaran je sa PYOspot („spot-on“ nega za opšte slučajeve) i PYOclean maramicama (njega za čišćenje kod lokalizovanih slučajeva), pomažući u kontroli i smanjenju recidiva.
Dermoscent PYO Clean Shampoo – 200ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dermoscent PYO Clean Shampoo – 200ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh