BezoPet pasta za izbacivanje kuglica dlake 120gr

2.000,00 RSD

BEZO PET je pasta bazirana na uljnoj osnovi koja odstranjuje kuglice dlake ( trihobezoare ) iz želuca mačke.

Nastavite sa kupovinom Šifra proizvoda: 2235 Kategorije: ,

Opis

Peroralnom aplikacijom BEZO PET pasta dospeva u želudac, gde prisutne kuglice dlake premaže svojim sluzavim omotačem. Time se olakšava njihov prolaz iz želuca u creva, a iz creva prema napolju.
Kuglice dlake se svojom prisutnošću u želucu ponašaju poput stranih tela i ometaju varenje. Primenom BEZO PET paste se neometano dalje nastavlja transport hrane i izbegavaju stalne iritacije želuca.
BEZO PET pasta osim što izbacuje kuglice dlake iz digestivnog trakta prirodnim putem, takođe sprečava samo formiranje kuglica dlake u želucu premazivanjem svake pojedine dlake dospele u želudac skliskim slojem, tako da se ubrza i olakša izbacivanje iz digestivnog takta, i onemogući međusobno zapetljavanje dlaka.
Profilaktička primena preporučuje se posebno kod dugodlakih mačaka ( persijska mačka ), i kod mačaka isključivo držanih u kući koje nisu u mogućnosti da jedu travu ( biljke sa grubim vlaknima ) da bi prirodnim putem, znači povraćanjem izbacile kuglice dlake.
BEZO PET se upotrebljava za odstranjivanje postojećih trihobezoara, kod sumnje na postojanje trihobezoara, i za profilaksu nastajanja trihobezoara.
BEZO PET se zbog dobrog ukusa uzima vrlo rado pa može da se direktno aplicira životinji u usnu šupljinu bez mešanja u hrani.

Sastojci
– Voda, ulja i masti, žitarice, šećer

Doza i administracija

– Odstranjivanje kuglica dlake 1 kafena kašičica ( 5 ml ) dnevno
– Profilaksa nastajanja kuglica dlake 1 kafena kašičica ( 5 ml ) 2-3 puta nedeljno
 – Doza se može po potrebi povisiti.

BezoPet pasta za izbacivanje kuglica dlake 120gr

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BezoPet pasta za izbacivanje kuglica dlake 120gr“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Idi na vrh